Den bedste undervognsbehandling og rustbeskyttelse

PAVA gør det nemt at finde den rustbeskyttelse og undervognsbehandling, der passer bedst til din bil og dens behov.

Skal det være en PAVA Special behandling, en PAVA Komplet behandling eller en PAVA Vedligeholdelses behandling? Kontakt dit PAVA Center og få en snak med én af vores professionelle rustbeskyttere. Vi rådgiver og hjælper dig gerne til at få det bedste resultat af en undervognsbehandling / rustbeskyttelse.

Vores undervognsbehandlinger

Komplet undervognsbehandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

SE PRIS OG BESTIL TID

Vedligeholdelses undervognsbehandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

SE PRIS OG BESTIL TID

Special undervognsbehandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

SE PRIS OG BESTIL TID